Naslovna » Porodica » Mama » Kada ste videli reklamu za svinjski but?

Kada ste videli reklamu za svinjski but?

Kada ste videli reklamu za svinjski but?

kada-ste-videli-reklamu

Kada ste videli reklamu za svinjski but?

Zašto ne postoje reklame za hleb, svinjski but, pileći batak, jaja, jabuke? Zato što su to normalne stvari, svima potrebne, koje ćemo svakako kupiti.
Reklame postoje samo za ono što nam nije neophodno. I mada je došlo vreme da sve više nas može samo najneophodnije artikle da plati, i da ti 500 dinara na kraju preostane, i tih petsto će ti reklame napasti.

Dugo su artikle za zaludne ženske radnje reklamirali vrhunski modeli, a onda su se marketinški magovi dosetili, pa su za reklamu za deterdžent odabrali ‘ženu iz komšiluka’ – normalnu, prosečnu, sa nekoliko kilograma viška, okruženu sasvim običnom porodicom, koja kao da živi u mojoj kući. I identifikovale smo se. Mislim, ako me neka cica s nogama od dva metra, našminkana, nafrizirana, sa noktima od 5, a štiklama od 15cm, savetuje kako da odmastim rernu, naravno da ću joj reći: “Uf! Ti će mi kažeš!” A ovoj što liči na komšinicu sve verujem!

Kada ste videli reklamu za svinjski but?

Reklama za dobar automobil (a da nije terenac) još uvek nije otišla level-up. I dalje neki frajeri, pa taman i od 65 leta, voze putem bez jedne jedine rupe, koji vodi kroz najzeleniju travu, sa najplavljenim nebom iznad. Vreme je uvek lepo, nikada nikoga ne sretne na putu, a na kraju puta ga obavezno čeka ona cicka što je do juče odmašćivala rernu. I to kapiram. Ipak se ne prodaje nasušna potreba, već statusni privezak. Treba da ubede muškarca u krizi srednjih godina da će i njemu život postati bajka.

Za malo ‘luksuznije’ ženske potrebe, gde je i konkurencija veća, nude rođene mršavice, koje uz to i treniraju, za kreme protiv celulita, preparate za mršavljenje, čipkasti veš… Za šampone za jaku kosu poturaju one što od čukunbabe nisu zabeležile slabu kosu u familiji, s obe strane.

Mislim da su najdalje otišli katalozi za kozmetiku?

Odgovorite

Scroll To Top
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE